Kategoriat
Facebook

Tallenna Facebook-profiilisi tiedot

Facebookista saa näppärästi varmuuskopion.
Facebook-profiilista voit ladata talteen lähes kaikki tietosi, mm. valokuvat, seinäkirjoitukset ja viestit. Tämä on näppärä toiminto, jos profiilissasi on sisältöä, jonka haluat varmuuskopioida.

Lataa profiilitietosi

  1. Kirjaudu Facebook-profiiliisi.
  2. Avaa ”Käyttäjätilin asetukset” ja klikkaa ”Lataa tietosi” -kohdasta lisätietoja.
  3. Paina ”Lataa”-painiketta ja uudelleen ponnahdusikkunassa.
  4. Odottele sähköpostiisi saapuvaa ilmoitusta.
  5. Klikkaa sähköpostiisi tullutta linkkiä ja seuraa ohjeita (mm. salasanaasi kysytään).
  6. Nyt pääset lataamaan tietokoneellesi zip-pakatun tiedoston (oman profiilini tiedostokoko oli 1,5 megatavua).

Kirjoittanut Janne Ansaharju

Olen sisällöntuottaja ja old-school-bloggaaja, jolla on myös visuaalista silmää ja laaja kokemus sosiaalisen median eri kanavista. Minulla on vahva viestintä- ja markkinointiosaaminen, ja olen työskennellyt monien eri alojen yritysten ja järjestöjen kanssa.

10 vastausta aiheeseen “Tallenna Facebook-profiilisi tiedot”

Miten ne tiedot voi ladata takasin facebookkiin, jos poistaa ne tai jos haluu ladata ne toiseen tiliin??

Moi Miku, kiitos kysymyksestä!

Minun tietääkseni tietoja ei voi palauttaa Facebookiin.

Jos joku tietää asiasta tarkemmin, olisi kiva kuulla 🙂

Moi!

Lisäkysymys edellisen kommentin johdosta: eli kun muutan yrityksemme FB-sivun oikeaksi yrityssivuksi, niin kaikki seinäpäivitykset häviävät? Ne siis pitää päivittää yksitellen uudelleen?

Kiitos vastauksesta,
Elina

Moi Elina, kiitos kysymyksestäsi!

Olet ymmärtänyt aivan oikein: Seinäpäivitykset eivät siirry uuteen sivuun, joten ne täytyy lisätä käsin, jos katsoo sen tarpeelliseksi.

Facebookin uusi Timeline on muuttanut seinän logiikkaan niin, että vain oleellisimmat päivitykset kannattaa siirtää uudelle sivulle. Eriyisesti kannattaa satsata ns. välilehtiin, jotka ovat suuremmassa roolissa kuin aiemmin.

Tietyt tapahtumat, esim. yrityksen perustaminen, nimen vahtuminen tai fuusioituminen, palvelun lanseeraus, voi lisätä aikajanalle oikeaan kohtaan jälkeenpäinkin. Näin ei vanhassa seinässä voinut tehdä.

Hei,
löysin asiantuntevan ohjeistuksesi ongelmaani liittyen. Koripallomuseon facebook-tili pyydettiin liittämään sivuna henkilökohtaisen profiilin alle. Näin toimin, mutta on seurannut isoja ongelmia. Ajastetut julkaisut katosivat, en pääse asetuksiin, en pääse myöskään aina edes koko sivulle profiilisivultani vaan siityessä se jumittaa… Osaatko antaa vinkkiä, olisiko mitään keinoa ottaa askel taaksepäin tai saada jostain aiheeseen apua?
Aiempiin julkaisuihin ei ilmeisesti ole enää pääsyä, joten se on hyväksyttävä, kai…

Moi Jari, kiitos kysymyksestäsi. Ajastettujen päivitysten kanssa käy varmaan samoin kuin vanhojen julkaisujen kanssa.

Näillä tiedoilla en osaa vastata siihen, mistä johtuu, ettet pääse sivulle. Jos haluat apua asiassa, laita minulle mahdollisimman tarkat tiedot ongelmasta sähköpostiini niin tutkitaan. janne.ansaharju@nettitehostin.fi

Hei, olen ladannut kerran facebook tietojani, mutta nyt kun poistin pari juttua facebookin seinältä ja viestistä, nyt kun lataan uudestaan tulee se sama versio minkä latasin aiemmin. Pitääkö odottaa että se päivittää? Vai jääkö se aina että sisältää myös vanhat tiedot?

Moi ja kiitos visaisesta kysymyksestä.

Suoraan sanottuna, en tiedä, miten Facebook toimii tältä osin. Itse en luottaisi siihen, että tiedot poistuisivat palvelimelta kokonaan. Siksi suosittelen tarkkaa harkintaa ennen kuin netissä julkaisee mitään.

Sinun tapauksessasi se on jälkiviisautta, eikä auta tähän hätään.

En myöskään luottaisi Facebookin yksityisyysasetuksiin. Joten nettiin vain sellaista, mitä voisi laittaa kaupan ilmoitustaululle.

Hei. Olen yrittänyt päästä kirjautumaan omalle Facebook sivulleni, mutta koko ajan tulee tämä sama ilmoitus:Yrität liian useasti. Yritä myöhemmin uudelleen.
Mistä tämä johtuu, kun sähköpostiosoite ja salasana ovat oikeat?

Kiitos kysymyksestä, Juha.

Täytyy myöntää, etten tiedä vastausta. Ei ole ennen tullut eteen.

Täytyypä tutkia asiaa. Vai Löytyisikö joku viisaampi vastaamaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *