Kategoriat
Markkinointistrategia

Terveystalossa puoskaroi it-kouluttaja

Tunnistin tutun it-kouluttajan Terveystalon TV-mainoksesta valkoinen takki yllään. Romauttaako ”valelääkärien” käyttäminen tv-mainoksessa Terveystalon uskottavuuden? Jokin aika sitten Nokia jäi kiinni kameratempustaan, kun paljastui, ettei mainosta ollutkaan kuvattu nokialaisella. Kiinni jäätyään Nokia pyysi huijausyritystään anteeksi. Oliko Nokian moka pahempi, kun katsojalle uskoteltiin yhtä todellisuuden ollessa toista?

Kategoriat
Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinoinnin sietämätön helppous

Epäilemättä sisältö on tämän vuosituhannen markkinoinnissa yksimielisesti ymmärretty kaikkein tärkeimmäksi. Ilman koskettavaa sisältöä mikä tahansa viestintätapa tai -kanava on pelkkää rautaa, bittiä tai perinteisesti paperia. Digitaalisesta viestinnästä on tullut helpompaa ja edullisempaa kuin paperisesta. Kuka tahansa voi ryhtyä julkaisijaksi, jopa merkittäväksi viestijäksi, muutamalla napin painalluksella. Ville Tolvanen kertoo blogissaan, kuinka maailmalla yritykset perustavat omia TV-kanaviaan. […]

Kategoriat
Bloggaaminen Markkinointistrategia Sisältömarkkinointi

Älä pelkää, ota valta omiin käsiisi

Jos uskot – tai pelkäät – että blogia kirjoittajalla voi vaikuttaa, mikset käyttäsi sitä oman bisneksesi hyväksi? Tee sisältömarkkinointisuunnitelma.

Kategoriat
Hakukoneoptimointi Sisältömarkkinointi Sosiaalinen media

4 vaihetta juorun pysäyttämiseen verkossa

Kirjoittavista häiriköistä voi muodostua yritykselle tai yksittäiselle asiantuntijalle todellinen riesa. Yrityksen tai asiantuntijan nimellä googlatessa ikävät viestit saattavat nousta hakutuloksissa kärkeen. Pahimmassa tapauksessa esille nousevat perättömät juorut tai jo sovitut vanhat asiat. Netistä mitään ei saa kokonaan poistettua, joten häiritsevä sisältö on saatava lakaistua virtuaalimaton alle.

Kategoriat
Markkinointistrategia

Video on kitaraopettajalle välttämättömyys – muille mahdollisuus

  Soitonopettajalle ainoa oikea sisältömarkkinoinnin formaatti on video. Musiikkialalla sujuvasta tekstistä on apua, mutta ilman videota musamaikka on kuin ilmakitaristi kuivalla maalla. Soitonopetusta tarjoava yrittäjä pähkäili  markkinoinnin vaikeutta Yrittäjät24.fi-palstalla. Palvelun myyminen tuntuu mahdottomalta tehtävältä. Kaukomaiden krääsä näyttäisi myyvän, mutta kotimainen tasokas palvelu ei jaksa kuluttajaa kiinnostaa. Ei auta lehtimainonta, esitteet, eikä sähköpostispämmi. Missä siis vika?