Kategoriat
Markkinointistrategia Sisältömarkkinointi

Mentalistille töitä sisältömarkkinoinnissa

Sisältömarkkinointi on ajatuksen lukua etukäteen. Mentalisti Noora Karma antoi Arto Nybergin ohjelmassa näytteen, kuinka se käytännössä tapahtuu.

Karma oli toimittanut saman päivän Uusimaa-lehteen isänpäiväonnittelun, jossa mainittiin Arto nybergin ajattelevan sisiliskoa. Kuinka ollakaan, Arto kirjoitti suorassa lähetyksessä, kaikista suomen kielen sanoista, juuri sisilisko-sanan. Arto ei siis tiennyt lehdessä julkaistusta onnittelusta, eikä Noora voinut tietää etukäteen, minkä sanan Arto kirjoittaa.

Markkinointiviestinnässä pitäisi pyrkiä ennakoimaan asiakkaan tarpeet ja osata puhua juuri sitä, mitä hän haluaa kuulla. Internetissä tässä toimii, taikuuden sijaan, apuna hakukone. Ei tarvitse olla velho tuottaakseen hakutuloksiin juuri sellaista sisältöä, mitä asiakas etsii. Sisältöä ei tarvitse olla edes paljon, jos kohderyhmäsi on riittävän suppea.

Markkinoinnissa tarvitaan mentalistia. Kerro siitä, mitä tiedät tai arvaat asiakkaasi haluavan kuulla. Asiakas on yhtä äimänä kuin Arto.

Kirjoittanut Janne Ansaharju

Olen sisällöntuottaja ja old-school-bloggaaja, jolla on myös visuaalista silmää ja laaja kokemus sosiaalisen median eri kanavista. Minulla on vahva viestintä- ja markkinointiosaaminen, ja olen työskennellyt monien eri alojen yritysten ja järjestöjen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *