Kategoriat
Sisältömarkkinointi

Varo hakkeria – pidä julkaisujärjestelmäsi päivitettyinä

Suurin osa nettisivuista on toteutettu julkaisujärjestelmällä. Niitä täytyy tietoturvasyistä päivittää jatkuvasti. Esimerkiksi WordPress-julkaisujärjestelmään tehtiin viime vuonna 10 erilaista päivitystä. Muutaman viikon sisällä olen joutunut korjailemaan hakkeroituja nettisivuja. Hakkereita ei voi täydellisesti estää, mutta niitä kannattaa ehkäistä mahdollisuuksien mukaan. Suurimmassa osassa nettisivuja tietoturvaan ei ole kiinnitetty mitään huomiota.

Kategoriat
Hakukoneoptimointi Nettisivut

Kotisivut tuottamaan: Ole ystävällinen hakukoneille

Nettisivustosi joko on tai ei ole hakukoneystävällinen. Jossain tapauksissa kysymys on asetuksista, mutta toisinaan syynä hakukonevihamielisyyteen on pysyvä ominaisuus. Jos hakukonevihamielisyys on sivustosi ominaisuus, kannattaa järjestelmä laittaa heti vaihtoon.

Kategoriat
Nettisivut

Voiko kotisivuhuijariin luottaa ja tekeekö kone paremmat kuin nyrkkipaja?

Kotisivujen tekijöitä on joka niemessä ja notkelmassa – isoja ja pieniä – koneita ja nyrkkipajoja. Mistä tietää kehen voi luottaa ja kuka on huijari? Onko koolla väliä kotisivujen valmistuksessa? Katleena Kortesuo kirjoitti 4.10.2011 Aucorin blogiin vieraskynäkirjoituksen otsikolla Yrittäjä on yrittäjälle susi. Susiksi ja nyrkkipajoiksi Katleena kutsui kotisivujen tekijöitä, joiden vääntämillä sivuilla on ”suttuiset kuvat, epämiellyttävä […]